Menu
Gildia Pióra na Patronite

''Czym''

''Czym jest przyjaźń'' - każdy powie,
przyjaźń to jest czyste zdrowie.
Coś tak bardzo wspaniałego,
że gdy poznasz to bez tego,
już nie spędzisz żadnej chwili,
choćby nawet strasznie bili.
Nie zostaniesz nigdy sam,
jak ten szary, zwykły cham,
tam gdzie przyjaźń najważniejsza
i przy tęczy najpiękniejsza.

4804 wyświetlenia
64 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!