Menu
Gildia Pióra na Patronite

KRZYŻ

Czym jest krzyż?
Bożą Miłością.
Poświęceniem.

Czym jest krzyż?
Wyrzeczeniem.
Cierpieniem.

Czym jest krzyż?
By stać się
lepszym.

Czym jest krzyż?
Ducha pokorą.

Czym jest krzyż?
Jest znakiem
Pokoju.

Czym jest krzyż?
Symbolem wiary.

Czym jest krzyż?
Przebaczeniem.

Czym jest krzyż?
Dla Ciebie...

93 731 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących