Menu
Gildia Pióra na Patronite

WCIĄŻ

Czym jest jeśli jest głębia grobu

Jeszcze mamy trzy butelki samogonu z Irlandii
Próbowaliśmy go dzień przed dniem matki
Dwadzieścia dziewięć dni przed

Kłopot ze sercem Twojego komputera
Ci co kochają nie potrafią
Którzy umieją zapomnieli

Zbieram się napisać list do Ciebie

My tu w Polsce wciąż wierzymy że jest

Mirosław
24.10.2019r. Kotlina Żywiecka

297 594 wyświetlenia
4773 teksty
34 obserwujących
  • fyrfle

    25 October 2019, 18:49

    Twoja opinia, to zaszczyt dla mnie. Dziękuję.

  • marka

    25 October 2019, 18:47

    Wyborny wiersz...

    od fyrfle