Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szpilki w raju

(czyli historia o tym, jak łatwo przestać widzieć niebo)

zanim zdążymy zapaść sobie w oczy
jedno z nas jest bólem obdartym z żebra
jakby można było jeszcze raz
powtórzyć historię z Ewą

nikt nie powstaje
nawet słońce nie chce już patrzeć
na krzywdy które przychodzą
z taką biernością

gdy próbuję stać się boginią
nie jesteś nawet cieniem Adama

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 15 July 2013, 19:54

    Miło mi :)

  • annak

    15 July 2013, 16:02

    podoba się :)

  • 14 July 2013, 23:34

    Vort, moja forma dopiero nabiera tempa... w końcu dopiero początek wakacji. :)
    Dziękuję.

  • Vort

    14 July 2013, 23:30

    Widzę, że nadal w świetnej formie...

  • 14 July 2013, 15:43

    Ból jest piękny.

  • Gaia

    14 July 2013, 15:34

    Dlaczego tak bolisz
    Jakbyś zabijała niebo lub inny cud świata
    ........