Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 29 July 2021

***

czyli już nie pamiętasz
że jestem kwiatem
zapachem jesieni

końcami palców sięgam najczulej
dzikimi pędami
ku źródłom

a kiedy już stanę się całym ogrodem
w słodkości słońca
sama o sobie zapomnę

14 051 wyświetleń
88 tekstów
29 obserwujących