Menu
Gildia Pióra na Patronite

Najważniejsza na Świecie

Czy łatwo jest żyć kobiecie
z mężczyzna dla którego
nie jest najważniejsza na świecie?
Czy łatwo jest rodzicom wychowywać syna,
który szanuje bardziej od nich coś innego
dla którego jest coś ważniejszego niż rodzina?
Czy łatwo jest siostrze żyć z bratem
któremu coś ponad nią
jest całym światem?
Nie odpowie na te pytania
bo odpowiedzi nie zna na nie przecież
ale dla niego to Ojczyzna
jest Najważniejsza na Świecie

19 733 wyświetlenia
184 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!