Menu
Gildia Pióra na Patronite

Korzenie

Czy jest poeta
Który słowami poezji umiałby
Ozłocić czym kaszanka

Czy poezja w ogóle ma prawo
Uczestniczyć w jedyności
Imieniem kaszanka

Nikt i nic nie odda
Cudowności jej jedynej
Bo jedyną kszanka

297 709 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!