Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znasz

Czy znasz ją
Czy wiesz czy szczęściu zagląda w oczy
Czy wysuszone oczy przeciera po nocy

Nie widziałeś
wyrazu jej twarzy
w pełnym smutku i radości
Nie poznałeś
tajemnic które skrywają jej oczy
Nie wiesz nic
o bliznach którymi pokryte jej serce

Być może widzisz tylko to
co chce ci pokazać ona
Lub tylko to
co sam chciałbyś w niej widzieć
Bo przecież tak łatwiej

Nie znasz jej
choć trudno jest ci to przyznać
przed sobą
Bo być może kochałeś kobietę
która okazała się całkiem inną osobą.

13 130 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących