Menu
Gildia Pióra na Patronite

SZCZĘŚCIA ♥ ŁUT

Czy wyznanie uczuć musi być niezbędne?
Gdy myśli takie same i wspólny ma się cel.
Czy trzeba koniecznie wyrzec kocham Cię?
Gdy serce drży z niepokoju, że to puste słowa.

Co jest gwarancją na szczęśliwą miłość?
Gdy samotność w niepamięć odchodzi.
Czy jest to już tylko przeznaczenie?
Gdy tak łatwo za głosem serca się podąża.

Inwestycja w zaufanie musi przynieść dobry plon.
Uczciwość przezwycięża złą passę w miłości.
Gdy status i pieniądze schodzą na plan dalszy.
Głos serca ma tylko pierwszeństwo.

Drugi raz może nie powtórzyć się taka szansa.
Niespełnione marzenia nie zastąpi w życiu nic.
Najważniejsze jest przeżyć swoje życie jak się pragnie.
Kiedy każdy ziszczony sen nabiera codziennie sensu.

Tak, aby niczego do końca dni swoich nie żałować.
Kiedy zdrowy rozsądek zawiera z głosem serca przymierze.
Łatwiej uwierzyć w siebie, kiedy złe przeczucia nie dręczą.
Gdy jest się kochaną i bardzo się kocha.

Co było cierpieniem już się nie liczy.
Kiedy czyny nie słowa mówią za siebie.
Wielkimi haustami łut szczęścia się czepie.

92 602 wyświetlenia
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!