Menu
Gildia Pióra na Patronite

wybacz....

czy wybaczysz mi
złowrogie pomruki
pretensji
czy wybaczysz
gniewne niebo
egoizmu

wybacz

straciłam
na chwilę
z oczu
miłość

15 584 wyświetlenia
113 tekstów
16 obserwujących
  • Janya

    30 June 2014, 08:41

    kochana ;))))))) ty wiesz ...;)))
    ładnie napisane choc dalej ;(((

  • RozaR

    30 June 2014, 06:50

    Jak zwykle urocza alegoria na cienkiej strunie. Ładne.