Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ukladanka

czy wolno mi
płakać łzę w oku nadwyrężać,
ściskać aż rozpadnie się na kawałki

czy wolno mi
wstydzić się samotności
i grać role aż do przesady

czy wolno mi
zaszyć się głęboko na dnie szafy
aż słowa zamilkną zmęczone....

czy wolno mi
przytulić serce strwożone
by potem zdeptać je butem

czy wolno mi
kochać i być kochanym
odpowiedzi szukam w sobie,

gdy ją znajdę odpowiem....

1213 wyświetleń
10 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!