Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tu i Tam

Czy wiesz
że smutno mi i źle
kiedy oczy me
nie widzą Cię.
Kłębią się w sercu myśli
co Ty o mnie myślisz ?
Czy czujesz i pragniesz
tak samo jak ja
dotyku dłoni i ust
zbliżenia ciała
Oddechu nie słyszę
dotyku nie czuję a tak
bardzo tego potrzebuję...
Powiedz mi jak to jest
kiedy tęsknisz w milczeniu
gdy dzieli nas czas
ja tu, ty tam ...

http://www.youtube.com/watch?v=NYLBxhR0U6s

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • misiek45

    8 August 2012, 11:11

    Tęsknota wierszem napisana,pięknie- pozdrawiam serdecznie