Menu
Gildia Pióra na Patronite

WIESZ ŻE ?

Czy wiesz ze...
...jesteś...
...żyjesz...
...czujesz...
...myślisz...
....ranisz....

3353 wyświetlenia
35 tekstów
0 obserwujących
  • U.A

    14 August 2010, 20:43

    ja jeszcze oddycham nie wiem jak ty :)