Menu
Gildia Pióra na Patronite

kim jestem

czy wiesz
kim jestem
a ty wiesz
tak naprawdę
sama nie wiem
za to wiem
że biegnę
w stronę słońca
i ty
obok jesteś
jak anioł
trzymasz moją dłoń
nie puszczasz
razem
nie dosięgnie
nas strach
kocham cię
a twa miłość
doda mi skrzydeł

27 427 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • Cris

    5 September 2015, 14:36

    niech trwa...