Menu
Gildia Pióra na Patronite

...skutki miłości...

Czy wierzysz w milość ?
zapewne nie w każda
bo tej przelotnej wierzyć nie warto
Jak ją rozpoznać?
Po geście, czy słowie ?
Sam się przekonaj, wtedy się dowiesz.
Bo każda jest inna
Nie ma podobnych
Gdy jedna się zaczyna to druga się kończy
lecz ta prawdziwa nigdy nie rozłączy
Miłość to zagadka
przynajmniej dla kochanego
Bo milość w jedna stronę
To jest coś okrutnego
Dlatego zanim wejdziesz
w sidła namiętności
Porozmyślaj kilka chwil
nad skutkami miłości.

724 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
  • 3 November 2012, 20:32

    Skutki są zawsze nieprzewidywalne i to też uroda milości...

    od Joan40