Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oszukać przeznaczenie

Czy wierzysz w los?
Ten w gwiazdach zapisany,
co wiedzie nas, prowadzi
wprost do niebieskiej bramy.

Czy można los oszukać?
Odnaleźć nowe tchnienie,
śmiejąc się śmierci w twarz
oszukać przeznaczenie.

Czy można dalej żyć?
Wciąż przed nim uciekając,
zaszyć się w ciemny kąt,
powoli umierając.

217 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!