Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczy Zamkniete

Czy widziałeś twarz niczyją?
Taką zabita?
W grymasie bólu zamkniętą
bez oczu ni ust ...

Wdzierając się w głąb ciebie
z pomieszanym brakiem rozsądku

szarych komórek
rozsypanych jak ja

zamknij się już
bo strach tuż tuż
i ma wielkie oczy
które ci wyłupię

za garść wspomnień i łez
ale nie martw się
w geście dobrej woli
zapomnę o Tobie

na jeden moment
by zobaczyć
prawdziwe oblicze
Twojej dobrej woli

pochowanych w mojej dłoni
tam gdzie moje dobranoc
widzę cie w moich snach
i nie odejdę już z stąd...

52 539 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!