Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka

Teksty z obrazami - Miniaturka - Sol 8
Miniaturka - Sol 8

Czy warto się bać ?
bo licytacja życia
dalej trwa
w ramach zamkniętych
naszych popiołów...
żar otula
złudzenie trwa
pragnienia sączą się
w nadzieję lepszego jutra...

52 539 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!