Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Tęsknota ma "

Czy w samotności tęsknota się skrywa?
Kiedy dłoń szuka dłoni - a jej nie ma.
Brakuje ciepła - ramion schronienia
Szukam Twojego serca drżenia
Nie czuję....czy to znaczy, że go nie ma?
Szukam Twojego ciepłego spojrzenia
Czy kilometry zakłócają te fale
Tęsknota to rozumie...?
Tęsknota ma - rozumie to doskonale
Ja mam z tym problemy -
Czy kiedyś to się zmieni?
Może tej jesieni - Nasz los się odmieni...
Przecież jesteśmy siebie spragnieni.
...
09.01.2021
22:22

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!