Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przytępiona kredka

Czy w dzisiejszych czasach szczerość istnieje ?
Zadając pytania będzie wiadomo co się dzieje
Czy masz teraz końcówkę początku?
Po trzech pytaniach ustaje sens wątku
Czy może się rozwija ?
Albo po prostu znudzi
Pytasz wprost ludzi ?
Zagadka ustaje lub wzbudzi
Interpretacja złożona ?
Nie szczerością wytępiona
Dużo znaków zapytania?
A mało do zgadywania
Czy wszystko już odnalezione ?
Ludzkie uczucia słowami przytępione
Czekają na okaziciela?
Nie są a następny je powiela
Odpowiadając nie na pierwsze pytanie ?
Okazuje oblicza ludzkiego poznanie

1289 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
  • 29 August 2021, 10:47

    Ludzie są zazwyczaj prości i reagują prosto jak czują. Zwierzęta w garniturach.