Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy umiesz mi powiedzieć,
ile tęsknoty za pięknem
trwalszym niż uroda
widziałem w Twoich oczach

Ile chciałem widzieć
w Tobie dobra,
tęsknoty za pięknem,
którego nie widziałaś w lustrze

Ile mojej wiary w Ciebie
postawiło Cię na nogi,
gdy sprzedałaś serce
za kilka pustych słów

Ile z tego, co chciałem zobaczyć
było prawdą
Nie nazywam Cię kłamcą,
lecz jakoś tak smutno mi
czując bezradność

103 442 wyświetlenia
1204 teksty
141 obserwujących
  • Sylwia P.

    4 June 2022, 06:12

    Tak!😀

  • kati75

    14 May 2022, 16:53

    https://youtu.be/LMOD-249Hss

    Może widziałeś tylko to co chciałeś zobaczyć ,a nie widziałeś mnie takiej jaką byłam..
    (pozwoliłam sobie odpowiedzieć 😉)

    Video LMOD-249Hss
    od Ceti1 i Zigi7