Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyliczanki

czy trudno jest sobie to wyobrazić
by umiał mi ktoś w życiu dogodzić

a wymagania mam dosyć spore
po pierwsze duża dawka humoru

na co dzień bardzo mile widziana
dotyczy wszystkie panie i panów

po drugie ciągle mówić kawały
by rozweselać wokół świat cały

po trzecie patrzeć głęboko w oczy
by mnie czymś miłym umieć zaskoczyć

czwarte to kwestia jest przytulania
najpiękniejszego rozpieszczania

piąte to czułych słówek szeptanie
nie tylko suche dobranoc kochanie

trzeba zasiadać ze mną do kawy
prowadzić całkiem luźne rozmowy

podać herbatę gdy będę chora
na spacer czasem zabrać ze sobą

można pójść także ze mną do kina
bom w gruncie rzeczy fajna dziewczyna

mogę wymieniać tu w nieskończoność
cechy które powinien mieć ten ktoś

lecz dobrze wiem nie jestem szalona
że wszystko w życiu działa w dwie strony

31 412 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!