Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

czy to wypada

o śmierć się modlić
kiedy włos jeszcze nie całkiem siwy

życia mieć dość
do szpiku kości czuć ku niemu niechęć

czy to wypada

pytać bez sensu
czy tylko już z łaski dysk wypaść może

nieBoże

83 942 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących
  • giulietka

    29 October 2019, 11:38

    "Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi..."
    Lubię ten Twój przekorny optymizm!

    od onejka
  • represjonowany

    28 October 2019, 23:09

    super-- żyj w zdrowiu i radości