Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głosujmy Wszyscy

Czy to wygra pan Duda
czy też Rafał Trzaskowski,
od jednego człowieka
nie zależy stan Polski.

Za to co jest w tym kraju
każdy z nas odpowiada,
będziem w grzechu żyć nadal
to nam wszystkim jest biada.

Zatem spojrzyj wpierw w lustro
zanim wzgardzisz rodakiem
i zapytaj czy jesteś
praworządnym Polakiem.

To nie głosem swym w urnie
losy Polski wybierasz
tylko tym jaki jesteś
właśnie tutaj i teraz.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!