Menu
Gildia Pióra na Patronite

WIATR

Czy to Ty?
Nie, to wiatr
głaszcze moje włosy.
Czekam tu,
na kogo, wiesz,
chociaż blisko do nocy.
Patrzę w dal,
może tam
twój cień padnie na domy.
Słyszę szmer.
Ty?
Nie, wiatr,
jak bliski znajomy...

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący