Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyz(w/n)anie...

Teksty z obrazami - Wyz(w/n)anie... - Irracja
Wyz(w/n)anie... - Irracja

Czy to słońce czy też słota
Nie mija mi do Niej ochota
Czy deszcz, czy luta śnieżyca
Kobieta mnie ta zachwyca
Choćby wiek cały czekania
Nie pozbędę się jej kochania
Od zła dla niej uczynię ostoję
Ja przy swym zdaniu postoję
Bo warta całego złota świata
Taka bije od niej poświata
I przy tym jest tego cała racja
Do życia to moja motywacja

173 162 wyświetlenia
2653 teksty
247 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!