Menu
Gildia Pióra na Patronite

czy to sen?
czy zjawa dzienna?
taka przyziemna
lekko zmoknięta
winem zawiana
lekko w bez odziana…
senna…
lecz wciąż głodna
pod powiekami ma konstelacje
prawie kolację
nakryto do snu…

29.08.2020, 22.46-22.47

33 802 wyświetlenia
282 teksty
28 obserwujących