Menu
Gildia Pióra na Patronite

Silne uczucie

Panda1324

Czy to sen? Czy to jawa?
Sama nie wiem ciężka sprawa.
Kiedy do mnie zbliżasz się, moje serce budzi się.
I uczucia te uśpione, to wszystko burzy moją harmonię.
Chcę dotykać Cię po ciele, nie tak jako przyjaciele.
Pragnę patrzeć w Twoje oczy, mogłabym się w nich utopić, tak głębokich jak ocean, aż mi w piersiach dech zapiera.
Ciężko jest mi o tym mówić, bo nie chcę się znów pogubić, ale czuję z każdym dniem, że naprawdę..... Kocham Cię

158 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!