Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy to próżność
Czy też prośba o akceptację
Gdy pokazuję wnętrze mej duszy
Lecz po co i dla kogo, aż tak się otwieram....

Dla Ciebie, dla Niego czy dla Niej
A może ku sobie to rzucam
Moje radości, troski, marzenia
Pragnienia spełnienia, szczęścia

I jak teraz isć, gdy pod stopami tyle leży
Czy mam deptać po nich, przeskakiwać czy omijać
Czy je zebrać, czy wyrzucić
Czy też dalej wino spijac...

1205 wyświetleń
12 tekstów
2 obserwujących