Menu
Gildia Pióra na Patronite

Liczą się wspomnienia

Czy to już na prawdę pół roku?
Nie dowierzam...
Czym są te sześć miesięcy?
To zaledwie
184 dni
4416godziny
...
Ale dla nas to wieczność
WIECZNOŚĆ
która ciągnie się bez powrotu
bez możliwości cofnięcia się w czasie
Musimy wciąż bez Ciebie...
"żyć"

9852 wyświetlenia
98 tekstów
9 obserwujących
  • marka

    24 September 2012, 20:17

    Bardzo realistyczny wiersz.
    Spodobały mi się w nim te wyliczenia pokazujące upływ czasu.
    Gratulacje.