Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 24 May 2022

***

czy to grzech
czy to wstyd
snuć z jedwabiu życia nić

zwiewną poczuć twoją myśl

dotyk ciepła przechwytywać
wchłaniać
tulić
i oddychać
nie pozwalać stopić żywcem

tylko w popiół się zamienić
- dalej śnić

39 307 wyświetleń
250 tekstów
27 obserwujących