Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sławek a piątek

Czy Sławek w celi
Polubi tęczowe piątki
Wszak jak PO
Jest cały otwarty
Na nowoczesne zło

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • yetick

    24 July 2020, 15:43

    Tam chyba ciężko znaleźć jakąś alternatywę 😂 👍