Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ile potrzebujesz na to czasu?

Czy pozwolisz ołówkiem kreślić uczucia mi na kartce?
Połóżę się w kącie i pomyślę nad przeszłym starciem

gniew okrutnie serce mi dziurawi
topór w umywalce pod zasłoną gdzieś w oddali

łez nie zliczę po gorzkiej czekoladzie
cóż mi po Twoim odejściu zostanie?

proszę nie mów,
trawie krok pogardy i żalu
znakiem miłości pukam
ile potrzeba na to czasu?

9406 wyświetleń
102 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!