Menu
Gildia Pióra na Patronite

Norma czy blicht ?

CZy poddaje się normalizacji???
CZekam, choć wiem że nie zawsze jestem pełen racji
CZekam, by stać się pierwszym pośród swojej Polskiej nacji
Czekam, chcę jedynie życia racjonalizacji
Czekam, czy Bóg przystanie na mojej stacji
Jednej z XIV

3776 wyświetleń
88 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!