Menu
Gildia Pióra na Patronite

....

Czy podasz mi dłoń
Zadał cicho pytanie
Odpowiedz brutalną
Otrzymał na nie
Zabrakło serca
Wiary ciut mało
Nadzieja i ją odebrano?
A co z Miłością
Zbrodnia to niesłychana
Kolejna wojna z rana
Cicha modlitwa płynie
W kolejnej minucie
Kolejnej godzinie.............

24.02.2022

12:56

281 870 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!