Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy pamiętasz?

Czy pamiętasz tamtą wiosnę
pachnącą fiołkami,
nasze spacery do parku,
nieśmiałe spojrzenia,
uśmiechy,
dotyk rąk, muśnięcie ust,
bukiecik konwalii?

Czy pamiętasz tamto lato
słodkie jak czereśnie,
które dla mnie zrywałeś,
wędrówki po górach,
szum wodospadu?

Czy pamiętasz tamtą jesień
smutną i deszczową,
kiedy zniknąłeś w jesiennej mgle,
rozpłynąłeś się w kroplach deszczu?
A ja nadal tęsknię…

6643 wyświetlenia
34 teksty
2 obserwujących