Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

agniesiagrz

agniesiagrz

Czy o tak wiele Ciebie proszę? O jeden pocałunek Twoich ust gorących,
jedno spojrzenie w moje oczy i dotyk dłoni czuły, drżący...
o jedną pieszczotę przez krótką chwilę, by wargi Twe mnie lekko musnęły,
by moje zmysły niezaspokojone, w końcu spokojnie sobie usnęły....
o jeden gest co w oka mgnieniu, odmieni dla mnie świat cały,
daj mi siebie przez jedną sekundę, by me pragnienia nasycić się chciały...

...czy o tak wiele Ciebie proszę???....

5830 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący