Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
924 wyświetlenia
11 tekstów
0 obserwujących
  • onejka

    5 May 2014, 10:08

    Jeśli się nad zastanawiasz z pewnością nijaki (a) nie jesteś.
    Butelki dno, jedno z pewnością objawić może - ból głowy następnego dnia i jeszcze dalszą drogę do rozwiązania.