Menu
Gildia Pióra na Patronite

kilka prostych słów

czy myślisz o mnie dziś
i czujesz mój żal
gdy sama próbuję w śnie
ułożyć nasz piękny świat
i gdy zamykam oczy
przeszywa mnie zimny strach

gdy leżę sama dziś w nocy
i łzami koję ból
okrągły stół krwiożerczych twarz
zabrakło nam dnia
by powiedzieć kocham tak
cie jak z przed lat

i zamknę oczy sama gdy ty
błąkasz się szukając tej
jednej z gwiazd
i zamknę oczy tej nocy dziś
by ukołysać szczęście lękiem
o jutrzejszy dzień zawalczę
syreny dźwiękiem

23 959 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!