Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pozwól się pokochać

Czy mogę się przytulić?
Tak do Ciebie przylgnęłam!

Nauczyć się miłości.
Jak w słowa ubrać pragnienia?

Byś chłonął mnie całym sobą.
Nie wahaj się długo.

Nie przeciągaj struny!
Jak nie teraz, to kiedy?

Zakochasz się we mnie.
Nie przegap tej chwili.

Szkoda czasu na bzdety.
Żal chwil straconych.

Oddam się wyrzeknę,
samotnych nocy i pustych tęsknot.

Nie zaprzepaszczaj
ostatnich porywów serca.

Tylko... po prostu
pozwól się pokochać.

93 512 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących