Menu
Gildia Pióra na Patronite

true story

Czy mogę coś powiedzieć?
Bo mnie boli
Tam koło żeber
Po lewej

Komuś kiedyś pachniała koszulka
Tak pięknie
Ktoś przywiózł mi misia
Z Barcelony
Ktoś wysyłał mi liściki na lekcjach
W szkole
Ktoś przytulał mnie mocno
Mówił żeby się nie martwić

Ktoś powiedział że mnie kocha
Ktoś mówił że się ze mną ożeni
Śmiałam się z tego
Ktoś pisał do mnie co dzień sto smsów
Gdy płakałam rozmawiał godzinę przez telefon

Ktoś tańczył ze mną
I śmiał się przyjaźnie
Dokuczał mi czasem
Ktoś mnie bardzo dobrze znał
Najlepiej na świecie
Ktoś szeptał mi do ucha, że jestem piękna
Ktoś dawał czerwone róże

Czy mogę coś powiedzieć?

Ktoś zniszczył mnie
Kawałek po kawałku
Odebrał życie całe
Zmieniając się nie do poznania

Bo mnie boli
I w gardle
Rośnie gula
Coraz większa

Nie wierzę w tą historię
Ale jednak jest prawdziwa

18 362 wyświetlenia
147 tekstów
43 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!