Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przemyślenia

Czy mąż - będzie mnie kochał ?
Spotkam cię.
Będę szczęśliwa?
Noc przykryje gwiazdy,
Osłoni mrokiem.

Oni oczyma swymi…
Zazdrosna kometa- dnia nie zgładzi.

Noc- ćmi lampa.
Pamiętać będziesz
Spotkania, namiętne chwile, pocałunki
Nocne ćmy, ogień gaśnie.

Człowiek zazdrość spali.

Będziesz zrywał płatki
Z mojej główki?
Kropla krwi zrosi moją skroń.

Nie będziesz pił wódki ?

23 998 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!