Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Sprawdzam "

Czy masz poczucie humoru
Nie powiem o tym nikomu
Bawię się słowem radośnie
Dzisiaj mam w sercu wiosnę
Czy Ty kochać potrafisz
Jesteś odważny w miłości
Potrafisz sprawić wiele radości
Lubisz mnie pomimo ułomności
Wad przecież tysiące mam
Jedno jest pewne - Słońce Ci dam
Nocą cały księżyc przysłonie
Zobaczysz tylko mnie i moje dłonie
Sprawdzam:
Czy jesteś na to gotowy?
Takie pytanie przyszło mi do głowy
Zabawne, figlarne...
Takie jak Ja....Sprawdzam...
Czy Ty ten sprawdzian zdasz ?
23.08.2022
21:42

281 723 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!