Menu
Gildia Pióra na Patronite

przemyślenia z bolącą głową

Czy ktoś z ręką na sercu
Bez cienia wątpliwości
Może stanowczo stwierdzić
Że uwielbia gości?

Ja-niejeden z was powie
Uwielbiam towarzystwo
Piwo grill karty tańce
Lubię mieć gości na głowie

Zabawa tak też w to wchodzę
Grill mmmm dla mnie pychotka
Karty dla męskiej połowy
Piwo i kac gotowy

Na drugi dzień po imprezie
Bałagan boląca głowa
I przyrzeczenie do siebie
Jakby ustawa rządowa...

Już nigdy u mnie imprezy
Niech męczą się inni na kacu
Ja mogę nawet spać u nich
Na twardym materacu

Za tydzień telefon...Monika?
Kiedy robimy imprezę?
Ummm hmmm wiesz... się tłumaczę
Myśląc że coś wypłaczę...

Minęło siedem dni spokojnie...
A ósmego jak po wojnie...
Ustawa rządowa złamana
Ja znowu niewyspana

Czy ktoś z ręką na sercu
Bez cienia wątpliwości
Może stanowczo stwierdzić
Że uwielbia gości?

11 584 wyświetlenia
35 tekstów
22 obserwujących
  • Rekinsky

    28 July 2011, 19:40

    dzieki:) czuje sie:)

  • Rekinsky

    28 July 2011, 11:04

    do Agi sie nie wybieram (zreszta i tak proszony nie jestem:)
    u Moniki imprezki fajne, widze:)

    a z reka na sercu... to JUZ nie;)