Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy jeszcze blady listek dotknie
słów ostatnich zawieszonych w kroplach rosy
Czy już deszczem namoknie
Czy zdepcze go bosy
TWÓR

Chciałabym to spalić
Spalić na wiór

Nienawiść
czuję ją na skórzę
lepką jak krew
i ja w swej naturze
nie mogę jej znieść

Ostatnią iskrą
Ostatnim tchem
Ostatnią odwagą
Ostatnim

złem

Spłonie.

18 361 wyświetleń
147 tekstów
43 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!