Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozmowa

Czy jesteś na mnie zła ?
Czy czegoś się obawiasz ?
Ja pragnę jedynie się z Tobą spotkać, porozmawiać
i nasze dwa jednakowe światy na nogi stawiać.

Lecz zanim to zrobimy,
musisz zwrócić się do mężczyzny w lustrze...

4582 wyświetlenia
66 tekstów
5 obserwujących
  • CЯuelCOMA

    7 November 2015, 15:43

    Spróbować na pewno nie zaszkodzi ;)