Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytania do siebie.

Czy ja Panią znam?
Czy wiem, jak Pani w nocy z bólu krzyczy?
Czy słyszę jak Pani płacze nie wiadomo do kogo?
A może widziałam jaką Pani przybiera maskę na co dzień?
Co jeśli tak, co jeśli nie?
Czy powinnam wiedzieć?
Znając Pani przeszłość, znałabym przecież siebie, prawda?
A może ja to ja, a Ty to ktoś inny?
Co wtedy?
Czy powinnam pytać o lęk, strach, który Pani w sercu nosi?
Czy powinnam się uśmiechać, kiedy ukrywasz uczucia niczym czarna dama?
Bo ja Panią znam.
To ja.

8728 wyświetleń
108 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!