Menu
Gildia Pióra na Patronite

LUSTRO

Czy Ja Jestem
czy mnie nie ma
tego wierzcie nie wiem

Patrzę w Lustro
widzę przestrzeń
własną przepaść
i nic więcej

Jestem chyba sobo-w-tórem
w życia swego mence
No bo nie wiem
co to miłość
nie wiem
co to szczęście

Lustro życia mego świeci
w życiowej rozterce
Ból i rozpacz tylko miota
zbrukane me ręce

pragnę...

nic więcej
------------------------------------------
NEMEZIS NADĄŻASZ [?]

972 wyświetlenia
15 tekstów
1 obserwujący
  • 11 November 2011, 15:19

    widzisz Roman Andrzej błąd jest a osiem plusów za nim. Dla mnie to i tak stanowczo za mało. Taką mam próżnię i menke...

  • 11 November 2011, 00:54

    To trochę tak, jak rozmawiają dwie Nefretis.
    -wychdzę za mąż
    -tak? a kiedy wracasz??

  • 11 November 2011, 00:52

    zabieg celowy RAKu. gdyż ta męka starła dłonie, że stała się czymś więcej niż meczetem,

  • R.A.K.

    10 November 2011, 17:17

    słwnik języka polslkiego TW

  • 10 November 2011, 16:18

  • R.A.K.

    10 November 2011, 09:10

    męce

  • 10 November 2011, 02:59

    jak kai
    chciałbym mieć taką sieć
    by w nią wpleść
    księżycowy
    stawik

    albo róż woonnych dusz
    mógłbym mieć
    aby pleść
    bajki jak ten szczawik

    w cynamonowym sklepie
    za cynamonową szybą
    w cynamonowym gajerze

    lizał lody przez szybkę.