Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Czy ja coś źle zrobiłam?
Czy czymś cię uraziłam?
Wciąż mam w głowie marzenie,
By przerwać to milczenie.
Bo kiedy byłeś blisko,
To było super wszystko.
Nagle czegoś brakuje,
Tak nudno i w ogóle,
Chciałabym Cię przeprosić,
Mogę się do Ciebie zgłosić?

13 601 wyświetleń
129 tekstów
6 obserwujących
  • krysta

    23 September 2014, 18:19

    nurtujące pytania i brak odpowiedzi - smutny wiersz.
    pozdrawiam i uśmiech zostawiam :)