Menu
Gildia Pióra na Patronite

ZAPOMNIEĆ SIĘ NIE DA


Czy Cię kiedyś
Zapomnę?
Chyba nie...
Nie potrafię
tego wyobraź sobie...
tak wymazać Cię z pamięci
mimo
jakiś tam chęci...
zapomnieć:..?
Tak się nie da...!
kogoś kto
wszedł w serce...
i był w marzeniach...
i snach
i wciąż tam jest...
bo ...
zapomnieć nie da się!
Twego uśmiechu..
Twych dloni ..
Twego cudnego głosu ...
I mowienia o wszystkim
tak po prostu...
tych cichych chwil..
zapomnieć wszystkich
iii
słów szeptanych
o zaufaniu i szczerości....
i tych rzucanych
od niechcenia w złości...
Zapomnieć, że właśnie TY...
byłeś kolorem mych dni...
- się nie da...
wciąż w głowie odradzają
się wspomnienia...
Ja...Ja...
Nie zapomne Cię nigdy
Kochanie...
nawet gdy ranek
w mym życiu nastanie...
Bo Jestes w mym sercu mocno
Przepraszam
za to...
po prostu...
że...
nie tak poszło nam
gdzieś...
o tak...tam...
Więc nie da się
zapomnieć Cię...
Za każdy gest
Za to co bylo i co jest.
Za male i wielkie potkniecia
Za wszystkie razem święta.
Za niezrozumiały gest w Twoją stronę
I za te co złość budziły w Tobie.
Za to, że uwierzyłam
w Twoje ..o nas...słowa.
Za miłość swoją też ...- wybacz...
i za te wiarę budowaną od nowa....
za to przepraszam Cię
również
lecz
Zapomnieć się nie da, niestety
czegoś co było sensem, życia kobiety.
Lecz Ty zapomnij o mnie...
bo ja i tak już na ziemi nie stoję.
...ja w przestworzach
przez Ciebie szybuję

20:17. 10.01.2014
http://www.youtube.com/watch?v=gBvUTaTyYFk

31 486 wyświetleń
325 tekstów
5 obserwujących
  • AsiKa

    27 February 2014, 11:54

    Kochani dziękuję za ciepłe słowa,
    bardzo ... :)
    Mira ślicznie dziękuję za przepiękną piosenkę :) i polecam się
    na przyszłość. :))) rzeczywiście pasuję bardziej do wiersza, niż ta pod moim wierszem.
    Ale ja szukałam i niestety nie znalazłam tym bardziej jestem za nią wdzięczna. :)
    pozdrawiam i miłego dnia :)

  • Janya

    26 February 2014, 22:24

    Niestety zapomnieć się nie da .. Piekny wiersz;)

  • 26 February 2014, 08:57

    tak mi się skojarzyło z tekstem
    http://www.youtube.com/watch?v=lh1xjNJUzsc

    Video lh1xjNJUzsc
  • vikkka

    26 February 2014, 00:02

    Bardzo ładny wiersz... Pozdrawiam

  • AsiKa

    26 February 2014, 00:00

    Dziękuję Agnieszko :)
    pozdrawiam i dobrej nocy :)

  • agniecha1383

    25 February 2014, 23:31

    Ładne i taki osobisty...pozdrawiam:)